Starity

Sztárkavalkád Európa legnagyobb, ingyenes zenei fesztiválján

2013. május 27. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezésre került Európa egyik legnagyobb zenei fesztiválja, melyre a belépő ingyenes volt. A fellépők között napjaink legnagyobb előadóit fedezhettük fel mi, magyarok is, ugyanis az előadásokat online sugározta a szervező.

hirdetés
Sztárkavalkád Európa legnagyobb, ingyenes zenei fesztiválján

Az idei Nagy Hétvége Írország északi részén került megrendezésre, ahol olyan neves előadók léptek színpadra, mint Calvin Harris, Rita Ora, Conor Maynard, Macklemore és Ryan Lewis vagy éppen DJ Fresh. A sztárfellépők listája végtelen.

A fesztivál történetében egyedülálló volt az idei év, ugyanis ez évben három napon keresztül tombolhattak a szórakozni vágyók, valamint először volt példa arra, hogy a rendezvényt ugyanazon a helyszínen rendezték meg.

Azok, akik nem tudtak részt venni a banzájon, a BBC Radio 1 hivatalos oldalán kísérhették figyelemmel az eseményeket, ugyanis a rendező nemcsak online rádión sugározta a történteket, de élő videókapcsolaton is közvetítette az előadásokat.

A legnagyobb sikernek a Little Mix, a Thirty Seconds To Mars, Bruno Mars és a Paramore örvendtek. Az utóbbi három előadó idén hazánkba is ellátogat egy röpke koncert erejéig.

A fellépők előadásait a BBC Radio 1 hivatalos YouTube-csatornáján bármikor visszanézhetjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek