Starity

Újabb dal jelent meg Kelly Rowland várható lemezéről

2013. május 28. 16:04   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Rowland utoljára 2011-ben jelentkezett albummal. Most, két év munka után június 18-án kerül boltok polcaira következő lemeze, melyről tegnap újra megjelent egy dal. A felvételen Beyoncé és Michelle Williams is hallható.

hirdetés
Újabb dal jelent meg Kelly Rowland várható lemezéről

Minden idők egyik legsikeresebb lánybandáját, a Destiny's Childot utoljára az idei Super Bowl félidei showjában hallhattuk együtt. Előtte januárban jelent meg válogatásalbumuk, a Love Songs, melyre egy új közös dal is fekerült, a Nuclear.

Most azonban nem egy új Destiny's Child-lemezre készítettek közös felvételt, hanem az egyik tag, Kelly Rowland albumára. A lányok mind hallhatóak a dalban, mely a You Changed címet kapta. Kelly a hivatalos dalt tegnap mutatta meg egy amerikai rádióban, ám még nem teljesen végig.

A lemez június 18-án fog megjelenni Talk a Good Game címmel. Az albumról már több dal is megjelent, olyanok, mint a Kisses Down Low, a Dirty Laundry vagy az Ice.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek