Starity

Neil Patrick Harris fogja vezetni a 2013-as Emmy-t

2013. május 29. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Így jártam anyátokkal sztárja lesz az idei díjátadógála házigazdája.

hirdetés
Neil Patrick Harris fogja vezetni a 2013-as Emmy-t

A hónap elején írtuk meg, hogy Neil Patrick Harris fogja levezényelni a 2013-as Tony Awards-ot, most pedig napvilágot látott, hogy az idei, szám szerinti 65. Emmy-gála is az ő részvételével fog lezajlani, mármint úgy, mint műsorvezető.

Az Így jártam anyátokkal elvetemült nőcsábászaként elhíresült színész már másodszorra fog színpadra lépni az Emmy házigazdájaként, hiszen a 2009-es gálán már bebizonyította rátermettségét, így pedig a szervezők négy év eltelte után ismét bizalmat szavaztak neki, amiért Neil igazán megtisztelve érzi magát.

„Nem lehetnék ennél jobban megtisztelve és izgatott is egyben, hogy én vezethetem az idei Emmy Awards-ot. És milyen tökéletes időzítés – szinte ugyanazt a forgatókönyvet fogom követni, mint a Tony-gálán. És az Emmy-t kapja a legjobb musical feldolgozásért a Breaking Bad! Látjátok, mondtam, hogy jó lesz” – nyilatkozta Harris.

A 2009-es díjátadót egy lenyűgöző dallal, a Put Down The Remote-tal indította, így sokan remélik, hogy idén szeptember 22-én is hasonlóan színvonalas és szórakoztató produkcióval köszönti majd a nézőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek