Starity

Mara Wilson tanácsokat adna Lindsay Lohannek

2013. május 30. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohant senkinek nem kell bemutatni, hiszen gyerekkora óta a filmiparban dolgozik, de aki nem emlékezne a bájos Mara Wilsonra, annak eláruljuk: a hölggyel a Matilda és a Mrs Doubtfire című filmekben lehetett találkozni.

hirdetés
Mara Wilson tanácsokat adna Lindsay Lohannek

Hollywood már évek óta lázban ég a Lohan-botrányok miatt, melyet a korábban tehetséges és közönségkedvenc Lindsay Lohan okoz az álomgyárban. Lindsay fiatalon igen sok filmben megfordult, eddig összesen 27 szerepben láthattuk a botrányhősnővé avanzsált tinikirálynőt.

A minap, a vele hasonló korú, ám annál visszafogottabb kolléganője elárulta, hogy véleménye szerint mi az oka annak, hogy rengeteg fiatalon kezdett és hatalmas tehetséggel megáldott feltörekvő színészek/énekesnők élete miért siklik félre.

„Ha beszélhetnék Lindsay-vel, arra ösztönözném, hogy hagyjon fel a színészettel és kezdjen bele valami nyugisabb dologba. Kezdjen el a botanikával foglalkozni. (...) Bár ő sosem hallgatna rám, de nem azért, mert fiatalabb vagyok és mert nem jártam be hozzá hasonló utat. Ez azért van, mert ő egész életében színészkedik, kevés oktatásban részesült és ami benne zajlik, ahhoz senki más nem tehet semmit” – nyilatkozta Mara.

Természetesen nem feledkezett meg az egykori Nickelodeon-üdvöskéről, Amanda Bynesról sem.

„A felnőttek tudják, hogy a rajongás múlandó. A gyerekszínészek azonban nem értik ezt. Szóval, amikor a hízelgés, az ajándékok és a figyelem tovaszáll, a gyerekszínész felnő, elkezdődik a pubertás és már nem egészen biztosak abban, hogy meg tudnak ezzel birkózni” – folytatta Mara. – „Tegyük hozzá, hogy ezek a gyereksztárok tipikusan azon típusú hírességek, akik kontroll nélkül élik világukat, hoznak üzleti döntéseket karrierjük elején és piszkosul nagy összegeket vágnak zsebre időnként, így féktelenül telnek el tinédzseréveik és mindent képesek feltenni a 'nagyon komoly munkájukra'.”

„Ebben az állandó tedd meg-ne tedd meg szituációban a következő megy végbe: ha egy gyerek sztár felhozza a múltját, az opportunisták megpróbálják tisztára mosni a figyelem érdekében. (...) Amikor azt mondják, hogy ez az egész életük fantasztikus úgy ahogy van, akkor az is tele van rossz dolgokkal. Amikor pedig elismerik, hogy nem olyan jó nekik sem, azt csupán keserűségből teszik.”

Mara azt is elárulta, hogy most, amikor felismerik az utcán, gyakran csodálkoznak az emberek, hogy él, felnőtt és nem rehabról rehabra jár, sőt még börtönben sem járt.

„Néha csalódottak az emberek, hogy nem igazán vagyok klassz: egy normális kinézetű nő vagyok, aki egy két hálószobás lakásban él, híres szomszédok nélkül New Yorkban.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek