Starity

Shemar Moore: „Nem akartam az a tipikus kemény fickó lenni”

2013. május 31. 09:09   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gyilkos Elmék sztárja a sorozat elején könyörgött a készítőknek, hogy ne legyen az a sztereotíp kemény pasas.

hirdetés
Shemar Moore: „Nem akartam az a tipikus kemény fickó lenni”

A sorozat készítői – Shemar nagy örömére – mellőzték is ezt a fajta egyoldalúságot, ugyanis a krimiben Derek Morgan FBI-ügynökről kiderül, hogy kiskorában gyermekbántalmazásban részesült.

„Könyörögtem a show kezdete előtt, hogy ne legyek az a mindenki által megszokott ajtókat berúgdosó kemény fickó. Ugyanakkor mint móka beletették a -Kislány ez-, -Kislány az- dumákat (a Garciával folytatott beszélgetésekben), amikkel nem nagyon szimpatizáltam.”

„Szóval én egy elég kemény pasast alakítok a csoporton belül a nagy muszklijaimmal, ezért szerettem volna, ha lenne pár gyengeségem, lássák a sebezhetőségemet, ami által érdekesebbé válik a karakter. Imádom a csintalanságokat, de amit sokkal érdekesebbnek találok, hogy Derek hogyan birkózik meg a lelkiismeretével, mi az, ami fontos neki, mi ijeszti meg, hasonló dolgok, ami által érezhetőbb a valódisága.”

Shemar viccelődött azon, hogy csodálkozik, hogy a show késztői nem járnak terápiára, hiszen annyi sötét dolog pattan ki a fejükből.

„Hátborzongató dolgokat találnak ki. Egy nagyon sötét világot mutatnak meg egyfajta mix formájában, mivel a sorozat mindig képes megjeleníteni az együttérzést, tudást és oktatást, ami egyben szórakoztat minket, mikor az aktuális rész lemegy, és jobban is érzed magad az életedben. Nem számít, hogy az életedben milyen rossz dolgok lehetnek, az nem olyan rossz (ahhoz képest), mint amit a képernyőn látsz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek