Starity

Niall Horan szívéhez a gyomrán át vezet az út

2013. május 31. 17:05   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Niall szívéhez könnyen közel lehet kerülni, csak egy zacskó chipsre vagy egy darab kolbászra lesz szükséged.

hirdetés
Niall Horan szívéhez a gyomrán át vezet az út

Minden Niall Horan-rajongó figyelmesen olvassa el ezt a pársort, mert a fiú szívéhez az itt olvasottak vezetnek el. Nem kell jártasnak lenned a konyhában, mert Niall beéri egy csomag chipsszel, kolbásszal is. Szerinte nagyon egyszerű neki örömet szerezni.

A Little Things énekese Westlife Nickynek mesélte el, hogy otthon is nagyon szeret lenni, de különböző városokba is szívesen látogat. „Városok küzdenek érted, és emberek, csakhogy egy fotót csinálhassanak veled! De ezt én bevállaltam, mikor az X-Faktorba jelentkeztem, szóval nem hisztizek – én beérem egy kolbásszal vagy egy chipsszel is – persze az utóbbin ne legyen ecet, csak só!”

A 19 éves sztár, mikor ideje engedi, szeret hazamenni és meglátogatni sulis barátait. „Szeretek hazamenni és a régi barátaimmal találkozni, ez nagyszerű érzés! Ők főiskolára mentek, én pedig egy másik útra, szóval jó őket újra látni!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek