Starity

Manic Street Preachers: fellépés a Norwegian Wood fesztiválon

2013. június 01. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A walesi rockbanda tavaly szeptemberben állt utoljára színpadon, ezen a nyáron azonban többször is megmutatják magukat a rajongóiknak.

hirdetés
Manic Street Preachers: fellépés a Norwegian Wood fesztiválon

A Manic Street Preachers a saját honlapján erősítette meg a hírt, hogy ők is fellépnek az Oslóban, június 13. és 16. között megrendezésre kerülő Norwegian Wood fesztiválon. Az ő fellépésükre június 15-én kerül sor.

A nagy népszerűségnek örvendő norvég fesztivál 1992-ben indult, nevét (Norvég erdő) a híres Beatles-sláger után kapta. Idei szereplői között találhatjuk a Keane-t, a Karpe Diemet, Nick Cave-et és bandáját, a Bad Seedst, a My Bloody Valentine-t, valamint a legendás Rod Stewartot is.

A Manic Street Preachers ezután Ausztráliában és – huszonkét éves karrierjük során először – Új-Zélandon is fellép. Azután a zenészek visszatérnek a stúdióba, hogy folytassák a soron következő albumuk munkálatait, ami várhatóan csak jövőre jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek