Starity

A 10 legundorítóbb dolog, amit valaha ételben találtak

2013. június 01. 13:01   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Döglött egér, tampon és sok horrorisztikus dolog, amit valaha étel látott. Az emberek sok fura dolgot találnak az ételükben, de melyek a legborzasztóbbak?

hirdetés
A 10 legundorítóbb dolog, amit valaha ételben találtak

Manapság egyre több minden kerül bele az ételekbe, legyen a hely étterem, gyorskajálda vagy sushibár. Ez lehet séfek hibája is, mert nem figyelnek oda, hogy mit sütnek (bele), de a pincér is észrevehetné, mikor kiviszi az ételt az asztalhoz vagy a vendéghez. Cikkünkben összefoglaljuk az eddig talált 10 legundorítóbb dolgot, amit ételben találtak.

1.) 2001 júniusában egy Angelina Cruz nevű nő épp egy Burger Kingben járt, mikor beleharapott egy hamburgbe és egy injekciós tű fúródott a nyelvébe. A HIV-től való félelme miatt a gyorskajáldát 9 millió dollárra perelte.

2.) Egy baltimore-i férfi 2003 novemberében a Popeye nevű étteremben vásárolt csirkét. Miközben épp evett, észrevette, hogy az ételébe egy döglött egeret is belesütöttek.

3.) 2007-et írunk és Ohióban járunk. Egy férfi az Arby's nevű étteremben evett egy csirkés szendicset, ám étvágya hamar elszállt, mikor a zsemlében, a saláta közt emberi bőrt talált. Ezután beperelte az éttermet, és nyert.

4.) 2009-ben egy német turista egy New York-i Waldof-Astoria szállodában járt, mikor egy használt tampont talált a steakjében.

5.) 2011-ben egy diétázó nő észrevette, hogy a süteményéből egy élő hernyó mászott ki. Elég durván lesokkolta az eset, és ennek következményeként le is mondott a süteményekről.

6.) Egy nő beperelt egy New York-i sushibárt, miután észrevette, hogy egy csöppnyi sperma található a tonhala tetején. Bizarr,hogy a nő a bírósági bizonyítás előtt egy hűtőszekrényben tárolta a bizonyítékot.

7.) 2009-ben megint egy egeres baleset történt. Egy férfi a Bath nevű településen egy egeret talált frissen sütött kenyerében.

8.) Egy lousianai Mary Deal Cambers-Johnson nevű nő kis híján szívrohamot kapott, mikor a salátájában egy levágott emberi ujjvégre harapott rá.

9.) Andrew Brodsky egy 35 éves férfi, egy Sabra Spinach nevű étteremben az articsókamártásában egy azonosítatlan állati lábujjat talált.

10.) Nemrég egy gusztustalan fotó látott napvilágot a legnépszerűbb kínai közösségi oldalon. A képen egy kínai középiskolás menzán egy felszolgált rizs látható, melybe belekerült egy „cuki” kis egér.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek