Starity

Idén jelenik meg Sinead Burgess első albuma

2013. június 01. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sinead Burgess nemrég elmondta, hogy idén jelenik meg első önálló nagylemeze.

hirdetés
Idén jelenik meg Sinead Burgess első albuma

Sinead Burgess 2009-ben adta ki első EP-jét You Get Me címmel, majd nem sokkal később nekilátott első nagylemezének elkészítéséhez. Az album megjelenését 2011-re jósolták, ám a munkálatok elcsúsztak, ezért a lemezt azóta sem adta ki.

Sinead nemrég egy interjúban elárulta, hogy egy egész albumra való dalt vett fel Amerikában, ám úgy érezte, hogy azok nem tükrözik teljes mértékben a stílustát, ezért belekezdett a tökéletesítésükbe, illetve új szerzemények megírásába – a jobb eredmény érdekében természetesen társzerzőkkel együtt.

„Úgy éreztem, hogy a kész album nem olyan lett, mint amilyet akartam. Nem éreztem úgy, hogy a világnak ezzel akarnék bemutatkozni” – nyilatkozta, majd hozzátette, hogy reméli, hogy a lemez még idén meg fog jelenni.

A sztár egyébként jelenleg Rearview Mirror című dalával hódít Ausztráliában, a hozzá készült videoklip pedig május 27-én volt először látható a [V] csatornán, a napokban pedig felkerült a VEVO-ra is (igaz, egyelőre a videó lejátszását hazánkban nem tették lehetővé).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek