Starity

Hamarosan új dallal jelentkezik Sasha Pieterse

2013. június 02. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sasha Pieterse eddigi karrierje során színésznőként volt ismert, nemrég azonban nekivágott az éneklésnek is. Első dala, a This Country is Badass akkora sikert aratott a rajongók körében, hogy bejelentette: készül a következő dala.

hirdetés
Hamarosan új dallal jelentkezik Sasha Pieterse

Sasha Pieterse szekere mostanában nagyon fut – nem elég, hogy a Pretty Little Liars negyedik évadában sokkal többet fog szerepelni, ezek mellett pedig készül az új filmje, mely a G. B. F. (Gay Best Friend) címet kapta.

Másfél hónapja, hogy arról cikkeztünk, belevágott az éneklésbe is. Az első dala a This Country is Badass címet kapta, és rengeteg pozitív kritikát kapott. Sasha nemrég bejelentette, hogy ismét előrukkol egy dallal.

Az új szerzeménye az R. P. M. címet kapta, és június 14-én lesz elérhető az iTuneson. Aznap jelenik meg, amikor kolléganőjének, Lucy Hale-nek lesz a szülinapja, aki szintén a country világában lelte otthonát zeneileg. Addig is, íme egy kis ízelítő a legújabb slágergyanús dalból:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek