Starity

Feleségül venné a macskáját a legendás divattervező

2013. június 05. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karl Lagerfeld szerelmes a saját macskájába, akit 24 órán át kényeztetnek, saját Facebook-oldala és iPadje van.

hirdetés
Feleségül venné a macskáját a legendás divattervező

Két személyi cseléd gondoskodik Lagerfeld macskájáról, aki a tervező párizsi villájában él. A 77 éves Karl bevallása szerint, ha tehetné, feleségül venné az állatot, sosem hitte volna, hogy a 22 hónapos Choupette-et úgy lehet szeretni, ahogyan ő teszi azt.

Choupette (angol megfelelője Herbie) egy különleges, neki készült párnán vacsorázik az asztalnál, saját iPadje, Twitter-fiókja van több mint 27.000 követővel, mely úgy írja le őt: „egy híres szépség, aki nem eszik a földön, és a cselédek minden kérését teljesítik”.

Még saját Facebook-oldala is van, Lagerfeld pedig annyira odavan a macskáért, hogy a Chanel egyik kollekcióját is gyönyörű szemei ihlették. Természetesen csalódott amiatt, hogy nem jöhet létre házasság ember és állat között, mert nem hitte volna, hogy ennyire szeretni lehet egy macskát.

A tervező egy évvel ezelőtt adoptálta az állatot, miután két hétig vigyázott rá egy barátja kedvéért. A Harper's Bazaarnak adott interjújában elárulta, egyszer az éjszaka közepén hívott át egy orvost, mivel Choupette beteg lett, és nem tudott reggelig várni. Naponta kétszer fürdik, és hagyományos manikűrt kap, kedvenc időtöltése a körbe futkosás és papírlapok szétkarmolása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek