Starity

Brian Hallisay eljegyezte Jennifer Love Hewittot

2013. június 05. 20:08   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár órával azután, hogy bejelentette a sztárpár, első gyermeküket érkezését, jött az újabb örömhír, miszerint Brian megkérte Jennifer kezét.

hirdetés
Brian Hallisay eljegyezte Jennifer Love Hewittot

Még csak pár órája erősítették meg a hírt, hogy a Client List szereplői, akik az életben is egy párt alkotnak, Brian Hallisay és Jennifer Love Hewitt első gyermeküket várják. A szépséges színésznő és Brian nagyon boldogok és nem rejtik el boldogságukat a sajtó elől sem, sőt, ha már egy örömhírről lehullott a lepel, akkor inkább úgy döntöttek, hogy duplán örvendeztetik meg a nagyvilágot, ugyanis néhány órával a nagy hír bejelentése után következett a másik is: Brian 15 hónap után megkérte barátnője kezét, aki igent mondott neki, így most már hivatalosan is mennyasszonyként és vőlegényként éli mindennapjait a szerelmes pár.

Azt még pontosan nem tudni, milyen gyűrűt választott a vőlegény, de Jennifer egy régebbi interjú során elárulta Ellen DeGeneresnek a műsorában, hogy van egy listája arról, mely gyűrűk tetszenek neki. A felsorolásban három Tiffany eljegyzési gyűrű is volt, ami talán megkönnyítette Brian helyzetét a választáskor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek