Starity

Sztárok és kínos gyerekkori fotóik

2013. június 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig vártad, hogy végre tinédzserkorba lépj, most pedig nem tudsz mit kezdeni zsírosodó hajaddal és a pattanásokkal? Irigyled a sztárokat, amiért mindig makulátlanok és gyönyörűek? Megnyugtatunk: nem volt ez mindig így!

hirdetés
Sztárok és kínos gyerekkori fotóik

Szépek, csinosak, fényes a hajuk és makulátlan a bőrük – gondoljuk mi, hétköznapi emberek a hollywoodi csillagokról, nem is sejtve, hogy ismeretlenségük éveiben ők is ugyanazokkal a problémákkal álltak szemben, akárcsak mi. Lássuk kedvenceink legcikisebb képeit!

Taylor Swift

A gyönyörű énekesnő általában csak úgy tündököl a vörös szőnyeges eseményeken, hiszen megfelelő érzékének köszönhetően mindig az alkalomnak megfelelően öltözködik és sminkel. Azonban ez korántsem volt mindig így...

Gyerekkori képről egy rút kiskacsa tekint vissza ránk, aki hosszú, hullámos haját felül fonatokba kötötte előtérbe helyezve kikerekedett arcocskáját. A képet elnézve alig hisszük, hogy a csúnyácska vidéki kislányból ilyen gyönyörű, sziporkázó énekesnő lett.

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York sztárja kapott már hideget-meleget, már ami a külsejét tekitni, de lássik be, SJP-nek is jól áll a kor. A színésznő is mindig kifogástalan ízléséről tesz tanúbizonyságot, sőt: saját ruhakollekciója is van.

Mindazonáltal a fiatalkori képén nem huszonévesnek, sokkal inkább úgy néz ki, mint egy nagymama. A szemüveg eltakarja gyönyörű szemeit és jó pár évvel öregíti is.

Ryan Seacrest

A népszerű rádiós műsorvezető nemcsak humorának, hanem sajátos sármjának is köszönheti, hogy olyan sokan szeretik hallgatni műsorát. Mindazonáltal a szexi rádiós személyiség sem volt mindig ilyen megnyerő...

Ryan nemcsak duci kisfiú volt, hanem szemüveges és fogszabályozós is. Ezzel egyébként nincs is semmi baj, ám a képet elnézve olyan, mintha egy 90-es évekbeli vígjáték lúzer kategóriájú szereplőjét látnánk.

Matthew Lewis

Ki ne emlékezne a Harry Potter-filmek Neville Longbottomjára? Az igen kétbalkezes karakter szerepében Matthew sem volt épp egy népszerű figura...

Míg manapság Matthew-t tartják a Harry Potter-sorozat legszexibbé vált férfi sztárjának, addig a filmsorozat alatt senki nem illette volna a szexi jelzővel, hiszen könnyen zsírosodó haja és elálló fogai minden voltak, csak igézők nem.

Jennifer Lopez

A gyönyörű színész-énekesnő szintén azon hírességek táborát erősíti, akikre öröm ránézni, hiszen amellett, hogy szép, még ízlése is kifogástalan. Igaz, J.Lo felnőttnek meseszép, azonban gyerekként nem valószínű, hogy ő lett volna az óvoda vagy iskola hercegnője...

Gyerekkori képét elnézve hihetetlen, hogy ilyen gyönyörűvé nőtte ki magát az Ilyen a formám színésznője...

George Clooney

A sármos színész pályafutása során nők millióinak szívét hódította meg, ám nem hisszük, hogy iskolás korában is ezt tette volna... Gyerekkori képén bubifrizurájával és hatalmas szemüvegével inkább egy eminens diákra emlékeztet, mint egy világsztárra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek