Starity

Íme, Avril új dalának akusztikus változata

2013. június 08. 15:03   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő legújabb dala akusztikus verzióban is elérhető, javában dolgozik, interjúkra jár. Legutóbbi útja során még a terhességéről szóló pletykák is elterjedtek.

hirdetés
Íme, Avril új dalának akusztikus változata

Az énekesnő mögött hosszú hetek állnak. Stúdiómunkálatok után megjelent végre az új száma, a Here's To Never Growing Up, amihez már a klip is elkészült. Interjúkra és díjátadókra jár, sőt közben vőlegényét, Chad Kroegert is elkíséri a bandájuk turnéjára.

Nemrégiben egy új dalt is előadott az albumjáról az egyik kisebb koncertjén, és most a Here's To Never Growing Upot is előadta gitárkísérettel.

Az énekesnő egyébként Londonban tartózkodik, és ottléte alatt máris megindultak a pletykák, miszerint az énekesnő gyereket vár. Azonban nem kell aggódniuk a rajongóknak, tagadták, hogy terhes lenne, csak valószínűleg felszedett pár kilót, egyébként is a 28 éves énekesnő nemrég egy interjúban elárulta, még nem terveznek gyereket Chaddel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek