Starity

R. Kárpáti Péter nem akarja, hogy lányával kivételezzenek

2013. június 08. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok közt egykori sztárja nem örül annak, hogy sokat foglalkozik lányával a sajtó – szeretné, ha mostantól a háttérben maradna.

hirdetés
R. Kárpáti Péter nem akarja, hogy lányával kivételezzenek
Fotó: Kulcsár Dávid

Amióta bekerült a Szépségkirálynő döntősei közé, rengeteget cikkeznek a 19 éves Kárpáti Rebekáról, aminek édesapja egyáltalán nem örül. R.Kárpáti Péter azt szeretné, ha a modell a verseny fináléjáig a háttérben maradna, és a többi lányra terelődne a figyelem.

„Nem akarom, hogy a túlzott érdeklődés valamiféle rossz érzést váltson ki az olvasókban, tévénézőkben. Nem szeretném, ha befolyásolná őket az, hogy egy versenyzőnek ki az édesapja.”

A férfi a Borsnak mesélt arról, hogy leginkább a hirtelen jött népszerűség miatt félti a lányát, hiszen ő tudja, ennek árnyoldala is van. Rebeka többször hangoztatta már, hogy nem édesapja miatt szeretne népszerűné válni, mostantól azt akarja, ő is csak egy legyen a versenyzők közül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek