Starity

Sztárok legnagyobb frizuraváltásai V.

2013. június 09. 17:05   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét olvashatsz hat olyan sztárról, akik nem féltek változtatni a külsejükön. Vannak, akik csak éppen vágattak vagy növesztettek a hajukból, de akad olyan is, aki nem félt leborotválni azt.

hirdetés
Sztárok legnagyobb frizuraváltásai V.

Rachael Leigh Cook

A csaj nem jár egyedül és az Oltári frigy főszereplője is átesett némi változáson frizuráját illetően. Először hosszú hajjal láthattuk, majd A csaj nem jár egyedül című filmben az „átalakítás” során levágatta a haját. A következő évben nagyon rövid, tüsis hajjal mutatkozott, amit hidrogénszőkére festett, ezután fokozatosan visszanövesztette és festtette. 2007-ben ismét szőkére váltott, egy évre rá már megvált hosszú loknijaitól és hozzácsapott egy kis frufrut is. 2009-től napjainkig hosszú barna hajjal látható Rachael Leigh Cook.


Amanda Bynes

A miről álmodik a lány színésznője, Amanda Bynes is sokat változott, mind a frizurát, mind a küllemét illetően. Barna színű, félhosszú hajával robbant be a köztudatba, de a főszerepet 2006-tól a szőke, szőkésbarna vette át. Nemrégiben ugyan leborotválta fél hajkoronáját, de láthattunk már róla olyan rendőrségi fotót is, amin majdnem kopasz. Napjainkban javarészt frufrus parókát hord.

Taylor Momsen

A Gossip Girl „kicsi Jennyje” is hosszú hajjal kezdte a karrierjét. A sorozat folyamán, a második évadban megvált hosszú loknijától, amit vállig érő hajra váltott – ekkor kezdett rászokni a „horrorisztikus” sminkre. A sorozat harmadik évadától, vagyis 2009-től ismét hosszú hajjal volt látható egészen 2013-ig, azonban idén ismét félhosszúra cserélte a frizuráját.

Barbee

A magyar énekesnő, Bata Adrienn is hosszú, szőke hajáról volt híres, szinte védjegyévé vált karrierje kezdetén. Ám 2011-ben, a Míg a szívünk dobog című klipje kedvéért megvált hosszú hajkoronájától, amit vállig érőre cserélt. 2012-ben a Viva Comet-gálán már hosszú, barna hajjal mutatkozott, mai napig gesztenyebarna, de az egyenes frufrut felváltotta az oldalra fésült.

Sandra Bullock

Sandra Bullock a Féktelenül című filmjében még vállig érő hajjal volt látható, annak ellenére, hogy a hosszú haj gyakorlatilag az ismertetőjeggyé vált a későbbiek során. 2005-ben haját egy kis frufruval dobta fel, majd a A szív bajnokai című film kedvéért szőkére váltott – a kritikusokat sajnos a filmen kívül az foglalkoztatta leginkább, hogy a szőke haj mennyire öregíti a színésznőt. 2012-ben ismét barnára váltott, s mai napig nem változtatott a frizuráján.

Bárbara Mori

Az „elbűvölő szörnyeteg”, Bárbara Mori is hosszú hajjal robbant a köztudatba. A vállig érő hajat a hosszú, göndör frizura váltotta, 2007-ben viszont kopaszra borotváltatta a hajkoronáját egyik sorozata kedvéért. Jelenleg hosszú fekete hajjal éli mindennapjait a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek