Starity

Taylor Swift szívesen lett volna detektív

2013. június 10. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor elárulta: ha nem énekesnő lett volna belőle, akkor a detektívszakmába kóstolt volna bele.

hirdetés
Taylor Swift szívesen lett volna detektív
Fotó: Matt Jones/Cosmopolitan

A 23 éves énekesnő szabadidejében olyan krimisorozatokat néz, mint például a CSI, s annak ellenére, hogy úgy véli, pocsék nyomozó lenne, szívesen kipróbálná a szakmát. Erről a Capital FM tegnap megrendezett partiján mesélt a Wembley stadionban.

„Vagy lakástervező, vagy detektív lennék – bár nem hiszem, hogy jó lennék benne. Csak annyi krimishow-t nézek... Imádom a Gyilkos elméket, az Esküdt ellenségeket és a CSI-t. A Drótba még nem néztem bele, de azt hiszem, az lesz a következő.”

Taylor jelenleg a Red nevű turnéján vesz részt, amelyre Ed Sheeran is elkíséri. A napokban debütált legújabb videoklipjük, az Everything Has Changed, amelyben két gyermek szüleit alakítják – a klipben ennek ellenére csak a végén tűnnek fel, nem szerettek volna olyan videót forgatni, amely megerősíti az alaptalan híreszteléseket, miszerint több van köztük, mint barátság.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek