Starity

Megjelent Joe Odagiri legújabb filmje

2013. június 11. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 1-jén jelent meg a népszerű japán színész, Joe Odagiri legújabb filmje, melyben rendezőként is bizonyíthatott.

hirdetés
Megjelent Joe Odagiri legújabb filmje

A 37 éves japán színész számára ez az év is igen mozgalmas. Áprilisban került a mozikba a Fune wo amu című filmje. melyben Aoi Miyazaki és  Ryuhei Matsuda mellett játszott, valamint nemrég fejeződtek be sorozatának forgatásai. Legújabb munkája pedig június elején került a japán mozikba.

A film, mely a Riaru: Kanzen naru kubinagaryû no hi, – angolul Real – címet viseli, egy Koichi nevű fiúról és egy Atsumi nevű lányról szól, akik gyermekkori barátok voltak, később pedig szerelem alakult ki köztük. A lány azonban régi sérelmeit nem tudta kiheverni, így öngyilkosságot kísérelt meg. Atsumi kómába esik, ezalatt Koichi, egy új orvosi eljárás során be tud jutni a lány tudatalattijába. A célja az, hogy kiderítse, szerelme miért akarta megölni magát, és hogy visszahozza őt a kómából.

A film nagyon tetszett a közönségnek, Joe pedig nemcsak színészként, hanem rendezőkét is bizonyíthatta tehetségét. Arról, hogy hazánkba mikor jut el a film, egyelőre nincsenek információk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek