Starity

Az amerikaiak nem értik a Little Mix-et

2013. június 11. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es brit X Factor nyertes lánybandájának gondjai adódtak tengerentúli rajongóikkal.

hirdetés
Az amerikaiak nem értik a Little Mix-et

A 2013-as év elején tűzte ki a Little Mix azt a célt, hogy meghódítják Amerikát is, amit azóta sikeresen el is értek. Elkészítették ugyanis How Ya Doin’ című daluknak egy különleges verzióját Missy Elliott-tal, amihez videoklipet is forgattak, legutóbb pedig debütáló lemezük, a DNA döntötte meg a Spice Girls 1997-es rekordját a Billboard listáján. A sok siker után azonban egy kis hátulütővel is szembe találták magukat tengerentúli koncertjeik alkalmával, mivel kiderült, hogy ottani rajongóik nehezen értik meg akcentusukat.

„Egészen le kell lassítanom és szebben beszélnem, különben nem értik meg amit mondok – árulta el Jade a The Sunnak, majd Perrie így folytatta – Tulajdonképpen mindenki megért minket, de némi zavarodottság van azok fejében a nevünket illetően, akik még nem nagyon ismernek minket. Az emberek odajönnek hozzánk és azt kérdezik »Mi is a nevetek?«. Amikor pedig elmondjuk, hogy Little Mix, ők úgy reagálnak, hogy »Ha? Little mi? Little Mic? Úgy, mint Mic?« mi pedig elmagyarázzuk, hogy nem, hanem M I X

Elmondásuk szerint nagyon nehéz dolguk van így, mivel egyszerűen nem értik meg a tengerentúli emberek a fent említett dolgokat, ezért pedig sokszor akadályokba ütköznek mind a négyen, de úgy gondolják, hogy összességében jól megállják a helyüket is tovább folytatják hódításukat az USA-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek