Starity

Horrorfilm inspirálta a rémisztő hotelt

2013. június 12. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mama című horrorfilm nyomán bizarr szállodai show-t készítettek, ahol – ígéretek szerint – még az erős idegzetűek is frászt kapnak.

hirdetés
Horrorfilm inspirálta a rémisztő hotelt

Éld túl a Mamát névvel indult június tizedikén hódító útjára a Mama hotel, amelyet Jessica Chastain – hamarosan DVD-n is kapható – horrorfilmje ihletett.

A hotel vendégei a szobákban megtapasztalhatják, milyen érzés, ha egy igazi horrorfilmbe csöppennek, ahol az ijesztgetés és félelemkeltés a tetőfokára hág. Gary Oke, az AtmosFEAR! Scare Entertainment producere, illetve a „show” készítője állítja: még a legrátermettebb horrorfanok sem tudják kiállni a próbát.

Többek közt hangokkal és szagokkal kreálják újra a film hangulatvilágát, valamint a vendégek paranormális jelenségek szemtanúi is lehetnek. „Ez a megszoksz vagy megszöksz-hatást eleveníti fel, fizikailag és lelkileg is rendkívül megterhelő élmény” – vallja Gary.

A legnagyobb meglepetés, hogy a hotelban éjszakázás ingyenes – viszont mindössze egy hétig tart a program, és csakis a feliratkozottak vehetnek részt (csoportokban is) a túlélőshow-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek