Starity

Megjelent a A hobbit: Smaug pusztasága előzetese

2013. június 12. 10:10   |   Szerző: LunaFleur

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hobbit könyvből készült filmtrilógia második részének előzetesét ma tették fel a világhálóra.

hirdetés
Megjelent a A hobbit: Smaug pusztasága előzetese

A télen megjelent A hobbit: Váratlan utazás rengeteg embert lázba hozott, és a megnézése után sem csillapodott le a többség. Peter Jackson kegyes a lelkes rajongótáborhoz, alig telt el fél év és a következő filmhez – A hobbit: Smaug pusztasága – már megkaptuk az első előzetest, ami elképesztő látvánnyal, akciójelenetekkel rendelkezik.

Rég nem látott ismerősként köszönthetjük újra a képernyőn Orlando Bloomot, aki Legolas szerepébe bújva nyilaz vissza ránk. Felbukkannak új szereplők is, Evangeline LillyPeter Jackson által kitalált – Tauriel, Lee Pace, Thranduil szerepében, bár az utóbbit már az első részben is volt szerencsék pár pillanatra látni.

Számos ember volt kíváncsi rá, hogyan is fog kinézni Smaug, és mindenki remélte, legalább egy képkockán megtekinthetjük az előzetesben. A mostanában egyre felkapottabb Benedict Cumberbatch adja a sárkánynak a hangját, ami – ismerve a színész hangi adottságait – remek választásnak ígérkezik.

Azonban hátra van még egy bő félév, amíg újra belevethetjük magunkat Középfölde kalandos világába. Ki várja tűkön ülve a filmet?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek