Starity

Avril Lavigne újabb titkokat osztott meg esküvőjéről

2013. június 13. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még egy éve sincs annak, hogy Chad Kroeger megkérte Avril Lavigne kezét, és a fiatalok máris a menyegzőre készülnek. Néhány rajongóban felmerült a gyanú, hogy Avril esetleges terhessége miatt siettetik a fiatalok a házasságkötést, mindazonáltal erről szó sincs.

hirdetés
Avril Lavigne újabb titkokat osztott meg esküvőjéről

Avril Lavigne sosem volt túl bőbeszédű kapcsolatait illetően, ám mióta Chad Kroegerrel jár, mintha megváltozott volna: szívesen mesél Chaddel való szerelméről és közös terveikről, és a jelek szerint a Nickelback énekese is odavan menyasszonyáért.

Chad egy mesés, 14 karátos gyémántgyűrűvel lepte meg az énekesnőt, aki boldogan mondott igent, amikor a lánykérés jött szóba. Nemrégiben Avril megosztott néhány kulisszatitkot is – már ami az esküvőt illeti. Lássuk, hogyan tervezi az énekesnő élete nagy napját!

„Én vagyok az, akinek őrült ötletei vannak és ő (Chad) hagyja, hogy az legyek, aki vagyok. Csak biztos akarok lenni abban, hogy nagyon élvezem majd ezt a csodálatos időszakot, és remélem, hogy az összes vendég is élvezni fogja, aki eljön erre az életre szóló eseményre. Azt szeretném, ha mindenki különlegesen érezné magát, és azt mondaná, hogy: 'hű', és nem csak miattunk.(...) Mindig is mondtam, hogy egy esküvő legjobb része maga a helyszín” – nyilatkozta az énekesnő, akinek már rengeteg ötlete van a helyszínre vonatkozóan.

Az esküvő szervezése mellett azonban Avril korántsem unatkozik, hiszen hamarosan az üzletek polcaira kerül legújabb stúdióalbuma is, melyen helyet kapott egy Chaddel közös duett is.

„A Chaddel közös számunk címe Let Me Go, és ez a dal arról szól, hogy milyen az, amikor egy új kapcsolatba ugrasz bele, illetve továbblépsz” – vallotta Lavigne az Us Weeklynek, majd még szót ejtett első házasságáról is, melyet a Sum 41 frontemberével, Deryck Whibley-vel kötött 2006 nyarán.

„Közismert tény, hogy már voltam házas korábban és már voltak más kapcsolataim is és néha ilyenkor azt érzed, jobban már nem is szerethetsz az életben. A Let Me Go egy életre szóló szerelmi utazás történetét meséli el.”

Az énekesnő első házassága ugyan félresiklott, és válás lett a kapcsolat vége, azonban Avril még mindig hisz a házasság életre szóló kötelékében, és remélhetőleg ezúttal valóban egy életre szóló kalandban lesz része.

A páros jelenleg egy újabb közös dalon dolgozik, azonban ez a szerzemény nem fog helyet kapni a legújabb Lavigne-korongon, azonban a 28 éves szépség elárult néhány részletet a legújabb nótáról is.

„Ez lesz majd az esküvői dalunk, szóval mindenképpen nyilvánosságra fogjuk majd hozni, de csak utána” – nyilatkozta sejtelmesen Avril. A hölgyemény pedig még azt is elárulta, hogy lesz néhány könnyedebb dal is az új lemezen, mintegy megmutatva személyiségének minden oldalát. Ezen dalok közé fog tartozni a Hello Kitty, a Rock & Roll és a 17 címre keresztelt nóták, melyek Avril tinédzserkoráról szólnak attól a pillanattól, hogy 2002-ben berobbant a köztudatba.

„Néhány új vokális dologgal dolgoztam, melyekkel korábban soha” – mondta Avril, mikor a fent említett számok kerültek szóba, majd még hozzátette, hogy rengeteg dolgot tanult és a hangja is sokat fejlődött.

Avril Lavigne rajongói megnyugodhatnak: az énekesnő élete sínen van és talán boldogabb már nem is lehetne – vagy mégis? A napokban ugyanis felröppent a pletyka, miszerint Avril terhes, azonban az énekesnő mindeddig tagadta, hogy a hír a igaz lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek