Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Adam Lambert

2013. június 13. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A glamrocker megannyi címlapja közül most a legjobbat és a legrosszabbat mutatjuk be.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Adam Lambert

Adam Lambert karrierje az American Idolban kezdődött, és azon kevés tehetségkutatós sztárok közé tartozik, akiknek sikerült rátérni a hírnév rögös útjára. A Whataya Want From Me nemzetközi siker lett, Adam pedig azóta megállíthatatlanul tör felfelé.

Egy Grammy-jelölés, megannyi elismerés, Top 10-es slágerek és listavezető albumok jellemzik karrierjét. Jelenleg gőzerővel dolgozik harmadik lemezén, amelyről egyelőre nem adnak ki semmilyen információt.

A legjobb címlapfotók:

Rolling Stone – 2009. június

Nem sok American Idol mondhatja el magáról, hogy a karrierjét egy Rolling Stone-címlappal alapozhatja meg. Adam a magazinban árulta el, hogy meleg, a lapszám pedig minden idők legjobban fogyott példánya lett.

Details – 2009. november

Szintén 2009-ben Adam a Details magazin címlapján köszöntött vissza az emberekre, ahol egy egészen más oldalát mutatta be. A fotósorozatban a lány modellel flörtölt, a projektben Adam hetero oldalát szerették volna bemutatni. A címlap kellően drámai, de látványos lett, amely remekül visszaadja a magazin hangulatát.

The Advocate – 2011. november

Adam a Trespassing lemeze előtt adott exkluzív interjút a The Advocate magazinnak, így ehhez méltán egy remek fotósorozat is készült róla. A címlap Lambert glamrocker oldalát adja vissza, kiemelve kék szemét és hollófekete haját.

FAULT – 2012. április

A FAULT magazin megannyi A-listás sztárral készített már anyagot, 2012 áprilisában pedig Adam került fel a listájukra. A fotósorozat elegáns lett, Lambert designer öltönyökben mutatkozott. A címlap maga visszafogott, de látványos lett – talán annyit jegyeznénk meg, hogy a szerkesztőknek megcsúszott a keze a Photoshopban retusálás közben.

L.A. Weekly – 2012. május

Szintén a Trespassing lemezzel kapcsolatban, Adam felkerült az L.A. Weekly, amerikai magazin címlapjára, amelyhez egy kellően szép, előnyös képet választottak az énekesről.

A legrosszabb címlapfotók:

OUTlooks – 2009. augusztus

Adam Kanadában az egyik legnépszerűbb és legszeretettebb előadók közé tartozik, így nem meglepő, hogy rögtön az Idol után címlapra került az OUTlooks magazinnál. A kép választása és elhelyezése azonban nem a legszerencsésebb megoldás volt.

Rolling Stone – 2010. május

Még az Idol utórengése miatt került fel Adam a japán Rolling Stone-címlapra, és ennek keretein belül egy remek, látványos fotósorozatot készítettek vele.

A borítóképet valahogy azonban nem sikerült eltalálni, kifejezetten előnytelen. Kicsit mintha bandzsa lenne, az arcát makulátlanra photoshopolták és a szemöldöke is érdekesen néz ki.

Dorian – 2012. március

Adam egy svéd divatmagazin címlapjára került fel egy egyébként remek Lee Cherry-fotóval, azonban sajnos itt is túlphotoshopolták az énekest és a háttér is zavaróan élénk lett.

InRock – 2012. június

Szintén Japánból egy látványos, extrém fotósorozatot kaptunk, azonban a címlapra nem a legszerencsésebb képet választották, emellett Adam fehér bőrszínét már-már kreollá varázsolták a Photoshoppal.

Fiasco – 2012. december

Az angol Fiasco divatmagazin egy több oldalas, mélyinterjút készített Lamberttel, azonban a képeket és stílust sehogy sem találták el. A fotósorozatnál már csak a címlap lett rosszabb – talán annyi pozitívat tudunk felhozni, hogy betekintést nyerhetünk abba, Adam hogy fog kinézni 20-30 év múlva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek