Starity

Taylor Lautner a rossz randikról beszélt

2010. augusztus 12. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Lautner, az Alkonyat filmek vérfarkasa egy gyors interjúban mesélt azokról a szokásokról, melyek legjobban idegesítik egy lányban.

hirdetés
Taylor Lautner a rossz randikról beszélt

Taylor Lautner az alábbi interjúban beszélt a lányokról.

Mikor csókolóztál először?
— A gimnázium első évében volt. Már nem emlékszem pontosan, mikor, de az biztos, hogy elsőben. Egy ismeretlen lány volt az, akivel valahogy összekeveredtem egy buliban, aztán egy ideig elvoltunk egymással, de nem volt semmi komoly.

Melyik női divat idegesít a legjobban?
— A lábmelegítő. Néha full bénán néz ki, és meg tudnám kérdezni, hogy „azt meg minek hordod?”, de néha tök aranyos tud lenni. Rendben van, hogy divat meg minden, de akkor sem kéne ilyet hordani mondjuk Kaliforniában, 40 fokos melegben.

Melyik a legidegesítőbb szokásod?
— Ugráltatom a térdemet. Mondjuk remélem, nincs lábrázás-szindrómám, de tény, hogy sokat mozgatom, sok a fölös energiám. Sok barátom szintén jártatja a lábát, nincs ezzel semmi baj.

Félénk vagy, ha egy lánnyal beszélsz?
— Hát attól függ, milyen lányról beszélünk. Van olyan, akivel azonnal nyitott tudok lenni, de még nem tettem magam teljesen túl ezen a problémán.

Szerinted milyen egy rossz randi?
— Amikor a csaj egész idő alatt erőltetetten jófej akar lenni. Jobban szeretem, ha természetes, és tud nevetni meg mosolyogni. Ezzel lehet megfogni igazán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek