Starity

Elhagyják a tagok az Adelaine-t

2013. június 14. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noha pár hete jelent meg legújabb stúdióalbumuk, két tag kilép a zenekarból, így sorsa egyelőre bizonytalan.

hirdetés
Elhagyják a tagok az Adelaine-t
Fotó: Kimberly Scott

Karrierjük kezdetén a Paramore-hoz hasonlították őket, amelyből végül a Farro testvérek kiváltak – ezúttal az Adelaine is kénytelen megválni két tagjától, a gitárostól és a dobostól. Donny a zenekar hivatalos Facebook-oldalán köszönt el rajongóiktól.

„Elszomorít, hogy el kell mondanom, de Zach és én kilépünk az Adelaine-ből. Imádjuk a bandát, de úgy döntöttünk, új lehetőségeket fedezünk fel. Nem tudom még, hová fogok jutni, néha az élet váratlan fordulatokat hoz, de csak követned kell az utad. Az Adelaine folytatja a kemény munkát, maximálisan támogatom őket. Semmit sem bánok, amit ezzel a zenekarral tettem. A legnagyszerűbb családra tettem szert általuk” – írta Donny búcsúposztjában.

Az Adelaine legújabb albuma, a Currents csak nemrég, április harmincadikán jelent meg, ezt követően egy kisebb turnéra indultak az Egyesült Államokban. Arról, hogy új tagokat keresnek vagy hármasban folytatják-e, akárcsak a Paramore, egyelőre nincs információnk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek