Starity

Liptai Claudia visszatérésének híre reklámfogás?

2013. június 14. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liptai Claudiát már több mint egy éve nem láthatják a Jóban Rosszban rajongói, viszont a nézői követelések egyre nagyobbak, hiszen újra látni akarják az általa megformált Dr. Zámori Alexát.

hirdetés
Liptai Claudia visszatérésének híre reklámfogás?
Fotó: TV2

Egyre jobban hiányolják a sorozat nézői a Dr. Zámori Alexát megformáló Liptai Claudiát, aki még több mint egy éve önszántából távozott a sorozatból, mivel kislányára akart több időt fordítani. Azóta számtalanszor hallhattuk Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere szájából, hogy Claudia bármikor visszatérhet. Nem volt ez másképp most nem, sőt a producer szavai szinte arról tanúskodtak, hogy biztosan „fel fogják ébreszteni a doktornőt a kómából”.

Úgy látszik, ezt az érintett színésznő és menedzsere teljesen másképp látja, és hiába a közönség szeretete és akarata, Claudia menedzsere határozottan kijelentette, hogy jelenleg nem aktuális a visszatérés – számolt be a Téma.hu. „Claudia nem zárkózik el, hogy egy napon visszatérjen a sorozatba, de jelenleg erről egyáltalán szó sincs.

A szóbeszéd csupán a producer félreérhető nyilatkozataiból keletkezett, melyekben azt hangoztatta, hogy a színésznő még mindig a csapat tagja, és most már minden csak azon múlik, hogy Claudia mikor ér rá, illetve mikor lesz a sorozatnak szüksége rá. Az viszont tény, hogy a szálak nincsenek elvágva, és Claudia sem zárkózik el a későbbiekben attól, hogy újra a stábbal dolgozzon, illetve sokak szerint ezt a sorozatot már maximum csak Claudia és Brózik Klára visszatérése mentheti meg. Pont ezért gondolja úgy a SuperMokka műsorvezetőjének menedzsere, hogy a &bdquo Liptai Claudia biztosan visszatér-hírfelvetés” pusztán csak egy reklámfogás volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek