Starity

Liz McClarnont is zaklatta egy őrült rajongó

2013. június 14. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több sztár vallja be, hogy zaklatta őt egy-egy őrült rajongó. Most Liz McClarnon mesélt arról, hogyan terrorizálta őt egy fanatikusa.

hirdetés
Liz McClarnont is zaklatta egy őrült rajongó

Danielle Harris, Ashley Tisdale, Taylor Swift – csak pár név azok közül, akik tehetségesek, gyönyörűek, híresek – és őrült rajongó zaklatta őket.

Nemrég az Atomic Kitten énekesnője, Liz McClarnon vallott arról, hogy bizony őt sem kímélte egy rajongója. A történet januárban kezdődött, amikor Robin Duke a Twitteren zaklatta a fiatal tehetséget. Robin Észak-Írországban él, és kitalált egy saját világot, ahol az énekesnő és ő házasok voltak.

„Tudtam, hogy Atomic Kitten-rajongó, mert a honlapunkra elég gyakran írogatott. Azt mondta, hogy nagyon csinos vagyok, és szép lábaim vannak! Kicsit kellemetlenül éreztem magam emiatt!” – vallotta be az énekesnő.

Liz letiltotta az illetőt, aki azonban új nicknévvel, ismét írogatni kezdett, és egyre durvább üzenetekkel ostromolta a kétségeesett énekesnőt, például azzal fenyegetőzött, hogy megerőszakolja. Az eseményeket Martin O'Shea, az együttes menedzsere állította meg, aki értesítette a rendőrséget. A férfi gyógyszeres kezelést és három év próbaidőt kapott. Ugyan az eset nem mostanában történt, az énekesnő csak most volt képes beszélni róla, annyira megrázta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek