Starity

A legjobb és legrosszabb ruhákban: Adam Lambert

2013. június 16. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most a provokatív énekes legjobb és legrosszabb ruhaválasztásait mutatjuk be.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb ruhákban: Adam Lambert

Adam Lambert az esetek többségében magát öltözteti mind az utcán, mind a vörös szőnyegen, amely vagy nagyon jól sikerül, vagy kevésbé jön neki össze. Adam mottója, hogy a divat szórakoztató és nem vehetünk mindent komolyan, azonban ebben a cikkben mégis a választásait elemeznénk ki – kezdve a legjobbakkal.

53. Grammy-gála – 2011

2011-ben megkapta élete első Grammy-jelölését a Whataya Want From Me dalával, amelyet karrierje csúcspontjának tart. Adam ehhez méltóan egy gyönyörű Dolce Gabbana-öltönyben mutatkozott, amelyet mintha rá szabtak volna.

American Idol-finálé – 2011

2011 novemberében Adam természetesen megjelent az American Idol fináléján, ahol bemutatta új hajstílusát, amelyhez tökéletesen illett halálfejes ingje, zakója és szürke farmere.

Az éves Elton John Oscar-parti – 2012

2012-ben Adam részt vett Elton John éves Oscar-néző partiján, amelyen minden Los Angeles-i celeb megfordul, aki számít. Adam egy klasszikus fekete öltönyt választott fehér vászon inggel és csokornyakkendővel.

Kanadai promóció – 2012

Adam a hotelszobájában fogadta a riportereket Kanadában, hogy az új albumáról, a Trespassingról osszon meg információkat. Adam egy Dolce Gabbana-öltönykabátot viselt Diesel-farmerrel.

MTV's „10 on Top” – 2012

Az MTV interjút készített az énekessel, amelynek keretein belül a Top 10 kedvenc dolgairól beszélgettek. Adam egy Gucci-pólót, kedvenc Diesel-farmerét és Rick Owens-cipőt viselt.

Queen + Adam Lambert Londonban – 2012

Adam a színpadon a rocksztár-megjelenést preferálja, így nem csoda, hogy a Queennel való együttműködésén kitett magáért. Szegecses bőrkabátot, bőrnadrágot, 1200 dolláros Rick Owens-csizmát és kesztyűt viselt.

Nylon party – 2013

2013-ban Lambert ismét stílust váltott, ezúttal a minimalista, semmi-smink vagy éppen -körömlakk kártyát húzta elő, amely sokkal pasisabbá, a női nem számára pedig vonzóbbá varázsolja. Kisfiús bája természetesen megmaradt, ahogy az öltönyzakó-póló párosítás is.

Legrosszabb ruhák:

Sorozatpremier – 2011

Adam 2011 elején új hajstílusával és borzalmas poncsójával sokkolta rajongóit, na meg mindenkit, akinek van egy csöppnyi jó ízlése. Lambert később, 2012-ben úgy nyilatkozott erről a megjelenéséről, hogy úgy nézett ki, mint egy dagadt Pocahontas, és mi bármennyire is szeretnénk, nem tudunk vitatkozni a kijelentésével.

Do Something Award – 2011

Bár az esemény neves volt, és Adam munkássága is, amiért jelölték, azért igazán szólhatna a kozmetikusának, hogy a szemöldöke ne legyen feketébb, mint a haja. Lambert itt úgy nézett ki, mint valami gonosz rajzfilmfigura, de legalább a haj-probléma rendeződött.

Europe Music Award – 2011

Úgy néz ki, Adam 2011-ben sehogy nem találta a stílusát! Nem tudjuk eldönteni, hogy elaludt-e a szoláriumban, vagy a sminkesek keze csúszott meg a narancssárga púderrel, mindenesetre nem nézett ki túl szerencsésen. Nem is említve a holdjáró kék cipőjét (1200 dollár), felnyírt haját és csúnya ingjét – amelyet egyébként 800 dollárért vásárolt. Jaj!

Good Morning America – 2012

Egyértelmű, hogy a lovas zakónak (amelynek tényleg egy ló van a hátulján!) előbb kéne a tűzön végeznie, mint bárki máson.

VH1 Divas – 2012

Bár értjük mi a poént, hogy Adam a dívák estélyén stricit szeretett volna játszani mint egyetlen hímnemű, de azért a szőrme és a leopárdminta erős túlzás. Szerencsére a házigazda szerepére átöltözött!

Chinese Music Award – 2013

Bár Adam igazán büszke lehetett a legnagyobb kínai zenei díjátadón, hiszen hazavitte a legnépszerűbb nemzetközi előadónak járó díjat, a megjelenése mégsem volt nyerő. A pizsamára emlékeztető ing, a barna öltöny és a „krumpli” cipő sehogy sem passzolt a képbe.

Elő-Grammy-gála – 2013

Adam űrhajósnak öltözött, vagy ki tudja, de az öltönykabát és nadrág egyértelműen túlnőtt rajta és a túlzott ezüst beütés sem mutat valami jól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek