Starity

Pimasz úr ottalszik: új műsor a SuperTV2-n

2013. június 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új műsorában a sztárok otthonában éjszakázik Papp Gergő. Nyár végén a SuperTV2-n jön a Pimasz úr ottalszik, melyben a riporter ismert emberek egy-egy napját mutatja be a reggelitől a másnapi ébredésig.

hirdetés
Pimasz úr ottalszik: új műsor a SuperTV2-n
Fotó: SuperTV2/Sajtószoba

Hamarosan új műsorral jelentkezik a SuperTV2 képernyőjén Papp Gergő, alias Pimasz úr. A műsorvezető alapötletét kidolgozva, új saját gyártású műsor készül a TV2-csoport legfiatalabb csatornájára.

A csípős humorú riporter igazán testhezálló feladatra vállalkozik: úgy mutatja be a sztárokat, ahogy ő látja őket. A kitűzött cél az, hogy legyen velük egész nap, kövesse minden lépésüket és az éjszakát is töltse náluk.

A forgatás érdekessége, hogy a teljes stáb mindössze két főből áll: Gergő és operatőr-vágó felesége, Judit látogatják meg a sztárokat, ahol baráti házaspárként vendégeskednek majd. Abban, hogy Pimasz úr egyéni látásmódja még inkább hangsúlyos legyen, a fejére szerelt kamera gondoskodik.

A nézők tehát biztosak lehetnek abban, hogy a látogatások során a legtermészetesebb környezetben ismerik meg a sztárokat.

„Akkor ismerünk meg igazán valakit, ha nemcsak félórás interjú erejéig beszélgetünk, hanem együtt töltünk 24 órát. Ez izgalmas és összetett feladat, ráadásul remek alkalom, hogy visszataláljak a riporteri énemhez” – mondta Papp Gergő.

Fogkefe, pizsama, házipapucs bekészítve, nyár végén indul a Pimasz úr ottalszik – a SuperTV2 képernyőjén!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek