Starity

Ötezer dollárt fizetett, hogy Ryan Goslingra hasonlítson

2013. június 15. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A srác egymillió forintnyi összeget perkált – szerintünk hiába, ugyanis aligha nevezhető Ryan Gosling alteregójának a műtétre egyébként büszke fiatalember.

hirdetés
Ötezer dollárt fizetett, hogy Ryan Goslingra hasonlítson

Tényleg mindenki tisztában van azzal, hogy Ryan Gosling túl jóképű – úgy fest, egyesek a tettek mezejére is lépnek. Egy Nicholas Ryan nevű, New Jersey-i férfi ötezer dollárt (egymillió forintot) fizetett egy műtétért, hogy Ryan Goslingra hajazzon.

„A páciens valóban rendelkezik némi hasonlósággal Ryan Gosling iránt, így azokra a területekre fókuszáltunk, amelyek formálásával még nagyobb hasonlóságot érhetünk el – így az állkapcsára” – mondja a srác kezelőorvosa, Dr Neavin.

Szerintünk a műtét teljesen felesleges volt, Nicholas azonban úgy véli, maximálisan megérte, hiszen számos dicséretet kapott külsejét illetően.

„Elmentem erre a medencés bulira a héten, és odajött ez a lány, azt mondta: 'Hú, te aztán nagyon hasonlítasz Ryan Goslingra!' Alig hittem el. Mindazok után, amiken keresztülmentem, csodálatos volt ezt hallani.”


Fotó: Huffington Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek