Starity

Kylie Bisutti: „Isten miatt elhagytam a Victoria's Secretet”

2013. június 16. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria's Secret márka 2009-ben fedezte fel a gyönyörű Kylie Bisuttit,ám a topmodell hamarosan távozott a cégtől ismeretlen okok miatt. Egészen mostanáig szinte semmit sem lehetett a lányról hallani, ám egy magazinnak őszintén mesélt arról, miért is távozott attól a cégtől, mely millió modell lány álommunkáinak netovábbja.

hirdetés
Kylie Bisutti: „Isten miatt elhagytam a Victoria's Secretet”

„Az ok egyszerű: úgy éreztem magam, mint egy darab hús. Egy szál semmiben fotóztak, s rájöttem, ez így nem mehet tovább. Rátaláltam az utamra, s közelebb érzem magamhoz Istent, mint bárki más” – mondta ki a sokkoló szavakat Kylie Bisutti, a Victoria's Secret 23 éves exmodellje.

A Victoria's Secret tagadta, hogy bármilyen megalázó módon is bánt volna a lánnyal, sőt: dollármilliókat fizettek neki, pedig csak pár fotózáson volt jelen.

„Angyal-szerződést szerettünk volna vele kötni, de Kylie egyszer csak eltűnt. Kikapcsolta a telefonját, felmondott a modellügynökségnél. Pár hónapja hallottunk róla utoljára, mikor megtudtuk, hogy hozzáment egy szigorúan keresztény hívőhöz, Mike Bisuttihoz.”

Arra a kérdére, mikor érezte Kylie azt, hogy fel kell adni a pályafutását, azt felelte: „Egyik éjjel, mikor imádkoztam Istenhez, azt a sugallatot kaptam, hogy adjam fel az álmaimat Őmiatta, a férjem és a közös jövőnk miatt. Megtettem tehát.”


Kylie és férje, Mike Bisutti

A gyönyörű lányt sokan őrültnek tartják viselkedése miatt, hiszen visszautasította már a Sports Illustrated felkérését (mondván: „a ruhadarabok átlátszóak”), s az amerikai kiadású Szombat Esti Láz felkérését is, hiszen keresztény férjén kívül nem volt hajlandó mással táncolni.

Kylie Bisutti az élményeiről és az Istenhez vezető útjáról kiadott egy könyvet, mely május 14-én landolt a boltok piacán – egyelőre kevesebb, mint több sikerrel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek