Starity

Elkészült Namie Amuro legújabb videoklipje

2013. június 16. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja jelent meg a nagy népszerűségnek örvendő japán énekesnő, Namie Amuro legújabb videoklipje, amit a Hands On Me című dalához készített.

hirdetés
Elkészült Namie Amuro legújabb videoklipje

Június 12-én töltötték fel Namie Amuro legújabb videoklipjét, amit a Hands On Me című dalához készített. A dal érdekessége annyi, hogy Namie ezt is teljesen angolul énekelte fel.

A videoklipben egy buliba látogatunk el, ahol Namie kerül középpontba a neonsárga ruhájával. A klipet BMX-esek, gördeszkások mutatványai, görkorcsolyás csajok és a habparti színesíti meg és Namie lehengerlő tánctudása koronázza meg. A rövidfilmet Los Angelesben forgatták, s feltűnik benne a legendás amerikai R&B trió, a TLC két tagja: Rozonda Thomas és Tionne Watkins is. A dal és klip is igazán nyáriasra sikeredett.

A 35 éves énekesnő tizenegyedik stúdióalbuma Feel címmel július 10-én kerül a boltokba. Az új korongról a Hands On Me-n kívül eddig két dalhoz készült klip (Big Boys Cry, Contrail), és még további három dalhoz várható (Alive, Heaven, Let Me Let You Go).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek