Starity

Klippremier: Chris Brown, Aaliyah — Don't Think They Know

2013. június 17. 19:07   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Don't Think They Know című dal az énekes közelgő albumán kap helyet, melynek különlegessége, hogy a világhírű R&B-énekesnő, Aaliyah hangját is hallhatjuk benne.

hirdetés
Klippremier: Chris Brown, Aaliyah — Don't Think They Know

Alig egy év telt el Chris Brown ötödik stúdióalbuma boltokba kerülése óta, máris közeleg az új korong megjelenési időpontja. Az X címre keresztelt album kisebb csúszással, július 16-án kerül a boltokba, olyan közreműködőkkel, mint Ludacris, Kendrick Lamar vagy éppen Rihanna.

Alig pár órája került fel a videómegosztóra a második kislemez videoklipje, amely a Don't Think They Know című dalhoz készült. A dalban nemcsak Christ hallhatjuk, hanem a 2001-ben elhunyt R-B énekesnő, Aaliyah hangja is felcsendül, egy eddig sosem hallott dalszöveggel.

„Amerikában minden második órában meghal egy gyermek lövöldözés során”ezzel a sorral kezdődik a videó, melynek igen komoly üzenete van.

„Mindkét világot össze szeretném hozni, megpróbálom a társadalom szegényebb rétegét felemelni és megmutatni nekik, honnan is jövök”mondta az énekes a dalról, majd hozzátette, hogy reméli, ez némi változást hoz, és sokan ráeszmélnek az erőszak feleslegességére.

A klip igen egyszerű, leginkább fekete-fehér képvilággal bír. A dal közreműködője, Aaliyah is feltűnik néhány képkocka erejéig. A klip egyébként azoknak állít emléket, akiket sajnálatos módon elveszítettünk, köztük Aaliyaht is vagy éppen Chris barátját, Lil Froggot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek