Starity

Klippremier: Chris Brown, Aaliyah — Don't Think They Know

2013. június 17. 19:07   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Don't Think They Know című dal az énekes közelgő albumán kap helyet, melynek különlegessége, hogy a világhírű R&B-énekesnő, Aaliyah hangját is hallhatjuk benne.

hirdetés
Klippremier: Chris Brown, Aaliyah — Don't Think They Know

Alig egy év telt el Chris Brown ötödik stúdióalbuma boltokba kerülése óta, máris közeleg az új korong megjelenési időpontja. Az X címre keresztelt album kisebb csúszással, július 16-án kerül a boltokba, olyan közreműködőkkel, mint Ludacris, Kendrick Lamar vagy éppen Rihanna.

Alig pár órája került fel a videómegosztóra a második kislemez videoklipje, amely a Don't Think They Know című dalhoz készült. A dalban nemcsak Christ hallhatjuk, hanem a 2001-ben elhunyt R-B énekesnő, Aaliyah hangja is felcsendül, egy eddig sosem hallott dalszöveggel.

„Amerikában minden második órában meghal egy gyermek lövöldözés során”ezzel a sorral kezdődik a videó, melynek igen komoly üzenete van.

„Mindkét világot össze szeretném hozni, megpróbálom a társadalom szegényebb rétegét felemelni és megmutatni nekik, honnan is jövök”mondta az énekes a dalról, majd hozzátette, hogy reméli, ez némi változást hoz, és sokan ráeszmélnek az erőszak feleslegességére.

A klip igen egyszerű, leginkább fekete-fehér képvilággal bír. A dal közreműködője, Aaliyah is feltűnik néhány képkocka erejéig. A klip egyébként azoknak állít emléket, akiket sajnálatos módon elveszítettünk, köztük Aaliyaht is vagy éppen Chris barátját, Lil Froggot.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek