Starity

Nyilvánosan fojtogatta férje Nigella Lawsont — fotó

2013. június 17. 22:10   |   Szerző: Gabor28

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres brit TV-s szakácsnőt, Nigella Lawsont saját férje fojtogatta egy londoni étteremben.

hirdetés
Nyilvánosan fojtogatta férje Nigella Lawsont — fotó

A pár egy békésnek induló vacsorát töltött el egyik kedvenc éttermük, a Scott's teraszán, Londonban, egyszer csak azonban több szemtanú szeme láttára férje megragadta Nigella torkát és szorongatni kezdte.

Nigella egyszerűen megdöbbent férje viselkedésén. Először Saatchi, dühös hangja ütötte meg a fülemet. Mikor odanéztem láttam, hogy a keze Nigella nyakán van és fojtogatja. A szemein láttam, hogy halálra van rémülve és tehetetlen férje dühe ellen. Először csak a bal kezével szorongatta, majd mindkettővel. Megcsípte az orrát, majd kétszer meglökte az arcát. Nigella többször hátra hőkölt félelmében. A vacsora végeztével a könnyeivel küszködött és csak bólogatott férje szavaira – mesélte el részletesen a történteket az egyik szemtanú.

Ugyan több ember is tisztán látta az eseményeket, senki nem segített a kétségbeesett könyvírón, de később rengetegen nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban.

Mikor a férje rágyújtott egy cigarettára, megpróbálta megnyugtatni, rátette a kezét csuklójára és még egy puszit is adott az arcára. Egyszerűen megdöbbentő volt nézni mondta el egy másik szemtanú.

Az incidens után Saatchi elviharzott az étteremből, magára hagyva a zokogó feleségét. Valószínűleg ez a házasságuk végét jelentheti, ugyanis hétfő reggel látták Nigellát bőröndökkel és gyermekeivel beszállni egy taxiba közös otthonuk előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek