Starity

Jennifer Lopez hamarosan ismét a filmvásznon

2013. június 18. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő-énekesnő a föld alatt ragadt chilei bányászokról szóló filmben, a 33-ban fog játszani.

hirdetés
Jennifer Lopez hamarosan ismét a filmvásznon

Jennifer Lopez nemrég írt alá egy szerződést, amely szerint szerepelni fog egy alacsony költségvetésű életrajzi filmben, ami annak a 33 chilei bányásznak a történetét meséli el, akik 2010-ben 69 napra a föld alatt ragadtak – közölte a The Hollywood Reporter.

Lopez mellett jelentős szerepet kapott Antonio Banderas, Martin Sheen és a 300 egyik sztárja, Rodrigo Santoro is. A produceri munkákat Mike Medavoy vállalta magára, aki gyorsan lecsapott a drámai történet megfilmesítési jogaira. Patricia Riggen rendezi majd a Mikko Alanne és Jose Rivera által írt forgatókönyvön alapuló történetet és hamarosan el is kezdik a forgatást.

Banderas alakítja a főszereplő Mario Sepulvedát, aki a Super Mario becenevet kapta, köszönhetően a hősies küzdelmeinek, hogy életben tartsa és kimentse a bányászokat. Martin Sheen az egyik bányász apját játssza majd, Santoro pedig az egyik föld alatt ragadt férfit.

Jennifer Lopez, akinek legutóbbi filmje a Parker című thriller volt Jason Statham oldalán, ezen a héten csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán, elismerésül hosszú és sikeres karrierjének a film és a zene világában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek