Starity

Rihanna két órát késett a saját koncertjéről

2013. június 18. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő két órát késett a telt házas birminghami koncertjéről, miután hajnali háromig bulizott a modell, Cara Delevingne-nel.

hirdetés
Rihanna két órát késett a saját koncertjéről

Az énekesnő két órás késéssel csak este tízkor jelent meg Birmingham-ben a színpadon június 17-én, hétfőn, miután előző este Cara Delevingne-nel bulizott és ezzel kivívta a rajongói haragját.

Sokan a Twitteren panaszkodtak, hogy a késés miatt hamarabb kellett távozniuk a koncertről, hogy elérhessék az utolsó vonatot, mások pedig azzal vádolják Rihanna-t, hogy nem törődik a rajongóival. Olyan ötlet is felvetődött, hogy fogadást kellene kötni, vajon az énekesnő mennyit fog késni a következő koncertjéről.

A legtöbb rajongó azonban megbocsátott kedvencének és boldogan csiripelték a Twitteren, hogy Rihanna gyilkosan jókoncertet adott aznap éjjel.

A fellépést megelőző éjjel (és hajnalban) az énekesnő a barátaival, testvérével és a húszéves modellel, Cara Delevingne-nel bulizott egy népszerű szórakozóhelyen, ittak és táncoltak. Carával régóta jó barátnők, mindig együtt lógnak, ha Rihanna Londonban jár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek