Starity

Avril Lavigne meglepetéssel készül vőlegényének

2013. június 19. 18:06   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai énekesnő nemrégiben ismét nyilatkozott magánéletéről és az esküvővel való terveiről.

hirdetés
Avril Lavigne meglepetéssel készül vőlegényének

A legtöbb rendezvényre, díjátadóra együtt érkeznek, és az énekesnő még turnézni is elkíséri párját. Habár a média és az emberek először nem nézték jó szemmel kapcsolatukat – sőt még azzal is megvádolták Chadet, hogy Avrillel csalta meg akkori barátnőjét –, a Nickelback frontembere kijelentette, hogy nem érdekli mások véleménye. Mióta megkérte az énekesnő kezét, Lavigne a lemeze készítése mellett, az esküvői teendőivel is szívesen foglalkozott, sőt már tett olyan kijelentést is, hogy rosszfiús ruhát szeretne a nagy napra.

„Már tervezem az esküvőt... lesz néhány meglepetés is. Lesznek olyan dolgok is, amiket szeret, és ez igazán megfogja őt lepni. El fog hangzani a közös duettünk is, ami hallható lesz az új albumomon” – lelkendezett az énekesnő, majd elárulta, hogyan is szerettek egymásba: „Amikor ott ül veled szemben valaki, és szerelmes dalokat énekel a mikrofonba, elkezded érezni ezeket az érzéseket iránta, és ezután minden magától bontakozik ki” – mesélte szerelmük történetét Avril.

hirdetés

A kanadai rocksztár azt is elmondta, hogy szeretné az idejét beosztani a munka és az esküvőtervezés között. Nemsokára kiadja ötödik nagylemezét, és élvezi minden idejét a munkával és a vőlegényével. „Az esküvszervezés miatt több a találkozóm, mint máskor, több telefonhívás, több email, de ez akkor is jó. Azt mondom magamnak, hogy sok teendőm van még a lemez megjelenéséig, de bármi is történik, ne hagyjam, hogy kirepüljenek a dolgok a kezeim közül, élvezzek mindent. Szóval ez az, amit próbálok csinálni” – tette hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek