Starity

Massa a mai napig Piquet-t okolja

2010. augusztus 13. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nelsinho Piquet elárulta, hogy Felipe Massa nem lépett túl a 2008-as szingapúri versenyen, mert az ő szándékos ütközése miatt vesztette el a vezetést — s mint később kiderült, a vb-címet is. A brazil tudja, milyen nehéz Alonsóval egy csapatban.

hirdetés
Massa a mai napig Piquet-t okolja

Nelsinho Piquet szerint honfitársa őt tartja felelősnek a történtek miatt, mert Felipe Massa biztosan robogott a győzelem felé. A safety car-periódus, a töltőcsőszaggatás, valamint az azért kapott büntetés után azonban a ferrarisnak már esélye sem nyílt a pontszerzésre az utcai pályán. 

„Rubens Barrichellóval és Massával való kapcsolatom mindig nagyon baráti volt — végig jól bántak velem, sok tippet adtak. Aztán Szingapúr után Massa nagyon megsértődött rám, és máig úgy véli, miattam vesztette el a 2008-as világbajnokságot — mondta — továbbra is nagyon meg van rám sértődve. Bár, már annyira nem szenvedek emiatt. Azóta egy szót sem váltottunk. Néha összefutunk, azonban már nem tartjuk egymással a kapcsolatot.”

Fernando Alonso nagyon jó, gyors és dörzsölt — minden szempontból. Elég dörzsölt ahhoz, hogy kedvesen bánjon veled és a bizalmadba férkőzzön, a versenyen azonban nem segít. A csapattal szorosan együtt dolgozik, gondolkodik a stratégián, és ami számára fontos, arra hihetetlenül képes koncentrálni. Mindig többet akar, többet követel, mindent megpróbál, az idegeire megy az embernek. Aztán ha a csapaton belül erős pozícióba kerül, akkor mindent meg is kap. Massának muszáj gyorsabbnak lennie, mert ő nem másod hegedűs versenyző.” — tette hozzá Nelsinho.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek