Starity

Anne Hathaway producere és színésznője is lesz új filmjének

2013. június 21. 14:02   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színésznő Charlotte Rogan Mentőcsónak című regényének filmadaptációjában tűnik majd fel, melyben a főszerep mellett produceri teendőket is vállal.

hirdetés
Anne Hathaway producere és színésznője is lesz új filmjének

A sötét lovag-filmek bájos Macskanője tavaly elképesztő sikereket ért el Tom Hooper A nyomorultak című musicaljével, de rövid pihenő után újra beleveti magát a munkába. 2014-ben Kate Barker-Froyland Song One című drámájában, és Christopher Nolan Interstellar néven emlegetett sci-fijében tűnik majd fel. Utóbbiban olyan színészek mellett, mint Jessica Chastain, vagy Matthew McConaughey.

Ezek mellett most egy újabb szerepet is elvállat a fiatal színésznő, Charlotte Rogan Mentőcsónak (The Lifeboat) című regényének filmadaptációjában. A történet középpontjában egy Grace Winter nevű nő áll, aki most házasodott férjével, és együtt egy elegáns hajóúton vesznek részt 1914 nyarán, ám utazásuk tragédiával végződik. Balesetet szenvednek, mivel az óceánjárón robbanás történik, a menekültek mentőcsónakjára pedig a férj, Henry Grace már nem fér fel. A csónakban ezután a túlélőknek rá kell jönniük arra, hogy nincs elég hely ennyi embernek, valakiktől muszáj lesz megválniuk. Az immáron özvegy Grace Winter megmenekül végül, ám a bíróságon gyilkosság vádjával találja szemben magát.

A hírek szerint Hathaway kapja a főszerepet, és emellett producerként is tevékenykeni fog a filmen, melynek forgatókönyvírója William Broyles Jr. volt, aki többek közt az Apollo13, a Számkivetett, a Bőrnyakúak, és A majmok bolygója szerzője is volt, de rendező még egyelőre nincs a produkcióhoz.

Anne közelgő filmjei miatt egy szerepet kénytelen is volt visszamondani, így Lynn Shelton Laggies c. drámájának izgalmas főszerepét Keira Knightley játssza majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek