Starity

Így tartja magát formában Nina Dobrev

2013. június 21. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő személyi edzője ad tippeket, melyek Ninánál is beváltak és melyeket a legjobban szeret.

hirdetés
Így tartja magát formában Nina Dobrev
Fotó: Seventeen Fitness

Nők ezrei, ha nem milliói irigylik Nina Dobrevet és szeretnének olyan alakot, mint amilyen irigylésre méltó testfelépítéssel rendelkezik ő, ráadásul a legtöbb férfi is odáig van a dögös színésznőért.

A Popsugar most ezen hölgyek segítségére sietett, ugyanis az egészség és wellness rovat riportere, Zelana Montminy felkereste a Vámpírnaplók sztárjának személyi edzőjét, Steve Moyer-t, aki igazán hasznos tanácsokkal, tippekkel és edzésmóddal látta el azokat a nőket, akik hasizmukat szeretnék megdolgoztatni.

Nina három kedvenc edzésformájához egy fitball-labdára és pár kilós súlyzóra van szükség. Mindössze ennyi, plusz egy kis akaraterő és kitartás kell ahhoz, hogy Nináéhoz hasonló feszes és lapos hassal rendelkezzen valaki, hiszen ezeket a gyakorlatokat bárki, bármikor és bárhol megcsinálhatja..

Ha pedig így a bikiniszezon alkalmával nem csak a has formázására, hanem egyéb testrészekére is gondolt valaki, a bolgár szépség egyik kedvenc mozgásformája a jóga, ami tökéletes a kikapcsolódáshoz és természetesen a testünknek is jót tesz, mivel többek között javítja az erőnlétet és segít a fogyásban is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek