Starity

Carly Rae Jepsen is kiáll Justin mellett

2013. június 22. 13:01   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carly Rae Jepsen őszintén beszélt Justinnal való kapcsolatáról és arról, hogy mindig kiáll mellette.

hirdetés
Carly Rae Jepsen is kiáll Justin mellett

A sztárvilágban mindig is voltak és lesznek is legjobb barátok, akik kiállnak egymás mellett. Így van ez Carly Rae Jepsennel és Justin Bieberrel is, akikről sokszor terjesztették azt, hogy többek, mint barátok.

Carly-t tulajdonképpen Justin fedezte fel, így érthető, hogy nagyon jóban vannak, ám már elég régen mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, ezért sokan azt hitték a kapcsolatuk megromlott, pedig hát Justinnak most elég sok szüksége van a támogatásra, hogy rendbe szedje zűrös életét.

Bár sok barát cserbenhagyta JB-t, de most Miley Cyrus után Carly is pozitívan nyilatkozott róla és elmondta, hogy ő mindig mellette fog állni, akármi is történjen.

Kiállok mellette. Támogatom őt. Ő egy jó ember. Benne egy keményen dolgozó embert látok, aki szenvedélyesen csinálja a dolgát. De most túl sok rajta a nyomás, ezért engedte el magát, de én kiállok melette- nyilatkozta a Call Me Maybe énekese.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek