Starity

Új albumon dolgozik a Tokio Hotel

2013. június 22. 14:02   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy év után úgy tűnik, a német rockegyüttes készen áll a visszatérésre. A Kaulitz ikrek megígérték rajongóiknak, hogy még idén hallhatják az új zenéiket.

hirdetés
Új albumon dolgozik a Tokio Hotel

A Tokio Hotel nemzetközi sikerei miatt kétségkívül az egyik legközkedveltebb tini-rockegyüttesnek számít már 2005 óta. Azonban a World behind my wall című kislemez megjelenése óta alig lehet róluk hallani. Bill és Tom Kaulitz szerepet kapott Dieter Bohlen mellett a német tehetségkutató, a Deutschland sucht den Superstar zsűrijében, de ennek ellenére maga a zenekar szinte teljesen eltűnt.

Bár az együttes nem adott ki új albumot már majdnem 4 éve, a rajongói, az úgynevezett „Alienek” ugyanúgy szeretik és támogatják őket, így a Tokio Hotel a minap még egy díjat is nyert az O Music Awards-on, mint a „Legjobb Rajongótábor” birtokosaként. A srácok ezt meg is köszönték egy videóban, sőt, Bill azt is megígérte, hogy még idén hallhatjuk az új zenéiket.

„Nagyon köszönjük srácok, büszkék lehettek magatokra. Nagyon boldogok vagyunk hogy támogattok. Tudom, hogy már vártok a zenénkre, és tudom, hogy egyfolytában azt mondjuk, hogy még mindig a stúdióban vagyunk, de idén már ténylegesen kiadunk valamit, megígérem, ez már 100%. Hamarosan hallhatjátok a zenénket, és alig várom hogy megoszthassuk azt veletek" – mondta Bill.

A Kaulitz ikreknek saját alkalmazásuk is van, ahol a rajongóknak lehetőségük van beszélgetni kedvenceikkel. Általában a fiúk itt képeket is megosztanak arról, ahogyan a stúdióban tevékenykednek, sőt azt is elárulták, hogy már az új albumuk nevét is kitalálták. Emellett Twitteren is megosztották, miszerint a 2013-as év izgalmas lesz az együttesnek és a rajongóknak is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek