Starity

Candice Accola és Kat Graham együtt tervezik esküvőjüket

2013. június 22. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte egy időben húztak gyűrűt a Vámpírnaplók két gyönyörű sztárjának ujjára, így most együtt készülnek a nagy napra.

hirdetés
Candice Accola és Kat Graham együtt tervezik esküvőjüket

Mint ahogy korábban nálunk is olvashattátok, a Vámpírnaplókból ismert Kat Grahamet négy év után 2012. októberében jegyezte el barátja, Cottrell Guidry, míg Candice Accola ujjára idén májusban húzott gyűrűt párja, Joseph Aaron King. Most pedig, hogy mindkét színésznő menyasszonyként tengeti mindennapjait, ráadásul mindketten részt vettek a Midori Happiest Day of the Year nevezetű partin néhány napja Londonban, a Wetpaint nem volt rest esküvői terveikről kérdezni őket.

„Nos, még csak most jegyeztek el és még mindig utazgatok. Már jó pár hete nem láttuk egymást a vőlegényemmel, szóval mi még mindig csak ünnepelünk, ez még új és csak élvezni akarjuk az együtt töltött időt a barátainkkal és a családjainkkal” – mondta Candice.

Arra a kérdésre pedig, hogyan állnak az előkészületek és mikorra tervezik az esküvőt Kat a következőt sejtelmes választ adta: „Olyan jó, hogy Candice-t is most jegyezték el és így nagyjából együtt csináljuk majd az egészet. Ő segít nekem, én pedig neki. Nyilvánvaló, hogy ez mindkettőnk számára az első házasság – mondta nevetve, majd így folytatta – Sosem gondoltam volna, hogy velem egy időben egy barátom is jegyben fog járni. Szóval ez nagyon jól jött ki, hogy együtt élhetjük át ezt az élményt és megoszthatom vele. Szóval igen, már nagyon közel vagyunk”

Ha így belegondolunk, hogy milyen jó barátnők és milyen közel állnak egymáshoz, igazi nagy durranás lenne tőlük, ha rögtön egy dupla menyegzővel örvendeztetnék meg a nagyérdeműt, amit okunk is van feltételezni, hiszen a Bonnie-t alakító színésznő utolsó mondataiban elejtette: örül, hogy megoszthatja ezt az élményt kolleganőjével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek