Starity

Kiosztották a főszerepeket a Hamupipőke filmadaptációjához

2013. június 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta napvilágot látott a hír, hogy a Hamupipőke című klasszikust is filmre viszi a Disney, azóta folynak a találgatások, hogy vajon kiknek is osztják le a főbb szerepeket és végre eljött a pillanat, amikor hivatalosan is közzétették, hogy kiket csodálhatunk majd a mozivásznon.

hirdetés
Kiosztották a főszerepeket a Hamupipőke filmadaptációjához

A Hamupipőke filmadaptációjának rendezői székében Kenneth Branaghot köszönthetjük, aki mellett Simon Kinberg, Allison Shearmur és David Barron veszik ki részüket a produceri munkálatok ellátásából. A filmet a tervek szerint Londonban forgatják majd és 2014-re várhatjuk a mozikba. Most pedig lássuk, kiket láthatunk Hamupipőke, a mostohatestvérek, a herceg és a jótündér keresztanya szerepében!

Hamupipőke szerepében A titánok haragja sztárját, Lily Jamest láthatjuk majd, aki mellett Cate Blanchett alakítja a gonosz mostohaanyát. Mint a legtöbb hercegnőnek – vagy annak készülő hölgynek –, Hamupipőkének is van két mostohatestvére, és mivel a filmalkotók nem térnek el az eredeti történettől, így a jövőre várható filmben is lesz két hölgy – Sophie McShera és Holliday Granger személyében –, akik megkeserítik főhősünk mindennapjait.

A történet szerint Hamupipőke szeretne eljutni a bálba, hogy találkozhasson a herceggel, ám ehhez szükség van némi fondorlatra, hiszen a hölgyemény mégsem mehet cselédruhában, így a jótündér keresztanya – Helena Bonham Carter – közbenjárásának köszönhetően az egyszerű cselédből meseszép hercegnő lesz, aki végül elrabolja a szívét a sármos hercegnek – akit a Trónok harca sztárja, Richard Madden alakít majd.

A film igen grandiózusnak ígérkezik, hiszen ki tudna ellenállni ekkora sztárdömpingnek? Mindenesetre a műre még várnunk kell jó néhány hónapot, de a készítők reménykednek abban, hogy az előző filmadaptációkhoz hasonlóan, a Hamupipőke újradolgozott változata is megnyeri majd a közönség tetszését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek