Starity

Sheldry Sáez valóra váltotta a mozgássérült lány álmát

2013. június 24. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy álma vált valóra a mozgássérült Mirna Michelle-nek, mikor a hétvégén találkozhatott két nagy kedvencével, Sheldry Sáezzel és Jencarlos Canelával.

hirdetés
Sheldry Sáez valóra váltotta a mozgássérült lány álmát

A hétvégén nagy meglepetés érte a 14 éves mozgássérült lányt, Mirna Michelle-t, amikor találkozhatott legnagyobb kedvenceivel a Dancing with the Stars ötödik adásában.

A lány már évek óta rajong Jencarlos Caneláért, aki nagy örömmel üdvözölte a lányt, mikor először találkoztak. Később énekelt is neki, elhívta családjával következő koncertjére, majd egy dedikált fotóval lepte meg panamai rangongóját, aki egészen Chitréből utazott a fővársba, csak hogy lássa kedvenceit.

A lánynak alkalma volt találkozni Sheldry Sáezzel is, aki nagyon boldog volt, hogy valóra vált a lány legnagyobb álma. „Mirna Michelle egy különleges és nagyon vidám lány, miután láttam, mennyire örült, sokkal boldogabbnak éreztem magam.”


Az eseményről kép is készült, ahol a lány kedvencei mellett lehetett

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek