Starity

Brad Pitt és Angelina Jolie nyolc gyereket akar

2013. június 25. 12:12   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, Angelina és Brad Pitt kapcsolata jobb, mint valaha, ugyanis még legalább két gyermeket szeretnének.

hirdetés
Brad Pitt és Angelina Jolie nyolc gyereket akar

Ők már hatszorosan is szülők, de Brad Pitt és Angelina Jolie még szeretne két gyermeket – így összesen nyolc gyerekük lenne. Úgy látszik, Maddox, Pax, Zahara, Shilo és az ikrek, Knox és Vivienne számíthatnak még két tesóra. A szerelmespár Szíriából akar örökbe fogadni egy gyermeket, és Angelina szeretne még szülni is egyet.

„(Angelina) látta a különös helyzetet Szíriában, és meghatódott, így egy Jordan névre hallgató kiskölyköt akar örökbe fogadni – ezzel segíteni akar neki. Az ikrek már 4 évesek, ezért Angie és Brad szerint alkalmas most az idő a gyermek örökbe fogadására” – árulta el egy közeli ismerősük.

Ha lehet hinni a híreknek, Angelina újfent jobban odafigyel arra, milyen táplálékot visz be a szervezetébe, hiszen máris a jövőbeli gyermeken jár az esze. A forrás azt is hozzáfűzte, a melleltávolító műtétje óta közelebb érzi magához a családját, mint valaha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek