Starity

Sportos fotósorozat készült Száraz Dénesről

2013. június 26. 13:01   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Száraz Dénes a forgatás után nemcsak apaként és férjként bizonyít, hanem igazi sportemberként is.

hirdetés
Sportos fotósorozat készült Száraz Dénesről
Fotó: TV2

A színész igazi sportember, imád hegyet mászni és sorra indul a maratonokon is. Ám bevallotta, régebben dohányzott és a szenvedélye mai napig kísérti.

Tíz évig dohányoztam, utána nyolc évig egyetlen szálat sem szívtam el. Bevallom, mostanában csak nagyon ritkán, egy-egy cigarettára rágyújtok. Nyilván egészségtelen, ráadásul minden szál után lelkiismeret-furdalásom van. A legnagyobb gond az, hogy zavar a sportban. Mindig is mozogtam és tudtam, hogy ha komolyabban akarok ezzel foglalkozni, akkor nem engedhetem meg a dohányzást – mondta Dénes a Men’s Health magazinnak.

A Jóban rosszban Balázsa még hozzátette, hogy mikor elkezdett színészkedni, kimaradt életéből a sport, ezért 2002-ben futni kezdett, 2004-ben pedig már indult a maratonon. Majd nevetve folytatta: „A dohányzás, az éjszakázás sem azért marad ki, mert az rossz, hanem mert ha bulizom, akkor nem tudok reggel 6-kor elmenni úszni.”

A színészről exklúzív fotósorozat készült biciklizés közben.


Fotók: Men's Health

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek