Starity

Demi Lovato: „Szerettem az édesapám!”

2013. június 28. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Annak ellenére, hogy Demi és biológiai apja közel 5 évig nem beszéltek egymással, az énekesnőt mélyen megviselte a férfi halála.

hirdetés
Demi Lovato: „Szerettem az édesapám!”

A 20 éves X Factor-mentor június 27-én a Good Morning America vendége volt, ahol a riporter, Robin Roberts, arról kérdezte az énekesnőt, milyen volt a kapcsolata édesapjával, hogy kezeli a hirtelen jött halálát, és milyen csodálatos dologgal akar megemlékezni rá.

„Jól kezelem. Az apukámnak és nekem nem éppen a legpéldásabb kapcsolatunk volt, mindig is az apukám marad. Vele nőttem fel, és ő egy csodálatos személy. Elég nehéz, de jól viselem” – osztotta meg a volt Disney-sztár.

Demi azt is kifejtette, hogy nagy lépésre készül annak érdekében, hogy megemlékezzen édesapjára. A GMA-interjú alatt bejelentette a Lovato Treatment Scholarship névre hallgató szervezetét, amely a CAST Recovery intézménnyel összefogva, fedezni fogja a kezelés költségeit a mentális problémával vagy függőséggel küzdő gyerekek számára.

„Annak a híve vagyok, hogy minden okkal történik – kezdett bele Demi abba, hogyan is inspirálta édesapja halála abban, hogy még nagyobb szerepet vegyen ki az emberek segítésében – Az apám is mentális betegséggel küzdött és nem volt képes beilleszkedni emiatt a társadalomba, és ez sajnos rengeteg emberrel megtörténik. Ezen a héten fogom megszervezni a Lovato Treatment Scholarship programot. Egy időben, csak egy embernek tudunk segíteni. Fizetni fogom a kezelésüket, és egy olyan csapat fog dolgozni a felépülésükön, akik nekem is segítettek” – árulta el terveit.

Jó érzés látni, hogy vannak még olyan hírességek, akik nem csak parfümök és ruhakollekciók kiadásához adják nevüket, hanem valóban segíteni szeretnének az embereken. De mindezek mellett Demi új daláról is beszélt, aminek videoklipje jövő héten fog debütálni, de addig is, itt van a néhány napja megjelent dalszöveges videó hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek