Starity

Blake Lively nem száll ki a Gossip Girlből

2010. augusztus 13. 16:04   |   Szerző: zsofeeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hír természetesen nem igaz, hiszen milyen lenne, ha egy főszereplőt nagy hirtelenséggel kiírnának a sorozatból. Állítólag belefáradt már a szerepébe, ezért szeretne távozni, de megerősítették az ellenkezőjét.

hirdetés
Blake Lively nem száll ki a Gossip Girlből

Pár napja még az a hír járta, hogy Blake szeretne kiszállni a Gossip Girlből, sőt, már gondolkodott azon is, hogy milyen módon tudnák kiírni. A hírt minden rajongó döbbenten olvasta, hiszen a Blake Lively által megformált karakter, Serena Celia van der Woodsen fontos személy a sorozat életében, mivel főszereplő.

A hírt nem erősítette meg senki, viszont Josh Schwartz, a sorozat producere a Twitteren megcáfolta a hírt: Blake marad a sorozatban.

Have to respond: no truth to rumors that BL requested to have Serena killed. All is well. GG S4 back on 9/13. („Muszáj reagálnom: nem igazak a pletykák, hogy BL kérte, hogy öljük meg Serenát. Minden oké. GG 4. évada szeptember 13-án.”).

Tehát minden csak pletyka volt, a rajongók fellégezhetnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek