Starity

Terveiről mesél a The Fosters sztárja

2013. június 28. 20:08   |   Szerző: Psyché

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban a Disney-csatorna közkedvelt sztárja volt Jason Landers bőrében, most azonban a The Fosters című legújabb sorozatban mutatja meg tehetségét.

hirdetés
Terveiről mesél a The Fosters sztárja

David Lambert nemrég a Glamoholic című magazinnak adott interjújában elmesélte, milyen érzés az ABC Family legújabb sorozatában szerepelni, a The Fostersben.

A sorozatban Brandon szerepét formálja meg, olyan hírességek oldalán, mint Maia Mitchell vagy a híres varázslótanonc, Jake T. Austin.

„Bradon Foster a család egyik legrégebbi tagja, hiszen ő a biológiai fia az egyik anyukának, Stefnek. Tehetséges zongorista, és muzikális beállítottságú. Ő védelmezi a legjobban a családját, egyben segít beilleszkedni az új jövevénynek, Callie-nek.”

Azt is elárulta, mi a közös benne és az általa megformált karakterben. „Brandonnal az a közös bennünk, hogy ő is szereti a zenét, szeret zongorázni. Jómagam is zongorázom a való életben, de közel sem olyan jól, mint Brandon, ezért örülök minden apró dolognak, amit a forgatás alatt tanulhatok.”

Az ifjú színészpalánta azt is elárulta, a The Fosters után mik a tervei a karrierje szempontjából. „Elsősorban a második évadon szeretnék majd dolgozni, de persze nyitott vagyok más lehetőségekre is. Szeretnék több szerepet és karaktert eljátszani, kipróbálni magamat több szempontból is. Építeni szeretném a jövőmet.”

Az interjúhoz egy fotósorozat is készült, a képeken Davidet láthatjuk öltönyös úriemberként, vagány motorosfiúként, ugyanakkor szomszédfiú szerepben is, aki a legnagyobb színészlegendáknak Meryl Streepet, Daniel Day-Lewist tartja, és szerinte Jennifer Lawrence rendkívül vonzó!



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek